محل تبلیغات شما

در اینجا برخی از مهمترین مزایای سلامتی مرغ که بسیار چشمگیر هستند را خواهیم گفت.  
مرغ هزاران سال است که به عنوان غذا، اهلی شده و توسط انسان ها مصرف می شود. انواع زیادی از جمله مرغ آزاد، مرغ ارگانیک و مرغ معمولی وجود دارد و تفاوت بین آنها به نحوه تغذیه و پرورش آنها مربوط می شود. مرغ های آزاد مجازند تا در مراتع بطور آزاد بچرخند، مرغهای معمولی در قفس نگهداری می شوند و اجازه حرکت آزاد ندارند.
اما بهترین نوع مرغ از این میان، مرغ های ارگانیک و طبیعی هستند زیرا آنها باید به بیرون از منزل دسترسی داشته باشند، فقط مجاز به خوردن مواد غذایی ارگانیک بدون سموم دفع آفات  هستند و معمولا به آنها آنتی بیوتیک داده نشوند، این نوع مرغ ها در شرایط سالم و تمیز نگه داشته و اجازه رشد کاملا طبیعی دهند.

ارزش غذایی گوشت مرغ

 100 گرم مرغ حاوی:
انرژی (239 کیلو کالری)
 پروتئین (27.3 گرم)
 چربی (6/13 گرم)
 چربی اشباع نشده (8.31 گرم)
کلسترول (88 میلی گرم)
فسفر (2 میلی گرم)
پتاسیم (223 میلی گرم)
سدیم (82 میلی گرم)
 از نظر ویتامین ها منبع خوبی برای ویتامین B12 ، نیاسین ، ویتامین B6 ، اسید پانتوتنیک است و همچنین حاوی ویتامین E ، K می باشد که آن را تبدیل یک ماده غذایی ارزشمند کرده است.

کالری گوشت مرغ

زمانی که سخن از پروتئین بدون چربی می شود، مرغ  بهترین گزینه است زیرا  در مقایسه با گوشت قرمز حاوی کمترین چربی می باشد، مقدار چربی گوشت مرغ به قسمت های مختلف آن بستگی دارد:  
کالری سینه مرغ: 1 تکه (140 گرم) سینه مرغ خرد شده 231 کالری را تامین می کند.
کالری ران مرغ: 100 گرم وعده ران مرغ 209 کالری را فراهم می کند.
کالری بال مرغ: 100 گرم بال مرغ 203 کالری را فراهم می کند.

تامین پروتئین

گوشت مرغ یکی از بهترین مواد غذایی برای تامین پروتئین است. پروتئین نقش مهمی در رژیم غذایی ما دارد. این ماده از اسیدهای آمینه ساخته شده است که بلوک های اصلی  سازنده عضلات ما هستند. به طور کلی ، مقدار توصیه شده پروتئین مورد نیاز روزانه 1 گرم در هر کیلوگرم وزن بدن یا 0.4 گرم پروتئین در هر هرکیلوگرم از وزن بدن است. این مقدار برای ورزشکاران مقداری بیشتر است.

تامین ویتامین و مواد معدنی

گوشت مرغ نه تنها منبع خوبی از پروتئین است بلکه از نظر ویتامین ها و مواد معدنی نیز بسیار غنی است. به عنوان مثال ، ویتامین های B موجود در آن به بدن در تولید انرژی و سلول های قرمز خون سالم کمک می کنند.
ویتامین D موجود در مرغ  موجب جذب کلسیم و تقویت استخوان ها، ویتامین A در بهبود بینایی  و تقویت  سیستم ایمنی بدن  نقش مهمی دارند. مواد معدنی مانند آهن در تشکیل هموگلوبین ، فعالیت عضلات و جلوگیری از کم خونی مفید است. پتاسیم و سدیم الکترولیت هستند ، در حالی که فسفر به مقابله با ضعف ، سلامت استخوان ها ، عملکرد مغز ، مراقبت از دندان و سایر موارد متابولیک کمک می کند تا به تعادل مایعات منجر شود.

کنترل فشار خون

فشار خون می تواند یک وضعیت خاموش و خطرناک باشد که تأثیرات منفی جدی بر سلامت کلی بدن دارد و بهتر است با  سبک زندگی درست و یک رژیم غذایی کنترل شود. مطالعات نشان می دهد که عصاره های کلاژن از مرغ منجر به کاهش چشمگیر فشار خون می شود.

کاهش کلسترول

مقدار چربی اشباع شده و کلسترول موجود در گوشت قرمز مانند گوشت گوساله و گوشت گوسفندی بسیار بیشتر از مقادیر موجود در مرغ  ماهی و سبزیجات است. بنابراین برای کاهش خطر کلسترول و متعاقباً پیشرفت بیماری های قلبی بهتر است گوشت مرغ مصرف کنید.  

درمان سرماخوردگی

در حالی که یک کاسه سوپ داغ مرغ یک درمان قطعی برای سرماخوردگی، سرفه یا گلودرد نیست اما برای تسکین و افزایش روند بهبودی در هنگام بروز چنین بیماریهای شایعی شهرت قدیمی دارد.


تغذیه فود ، با ما بهترین باشید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها