گوشت مرغ،
گوشت گوسفند،
گوشت بوقلمون و . میتوان از به وجود آمدن اختلالات و ناهنجاریهای مربوط به حافظه در سنین بزرگسالی جلوگیری کرد.
برای مثال بدن انسان با مصرف گوشت مرغ میتواند مواد معدنی مانند سلنیوم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، نیاسین و را دریافت کند که این مواد معدنی میتوانند نقش بسیار بزرگی در جلوگیری از مبتلا شدن فرد به آایمر در سنین بزرگسالی داشته باشد.
فسفر موجود در انواع گوشت سفید و قرمز نیز به تقویت و رشد سلولهای بنیادی مغز کودکان و نوجوانان و تقویت حافظه آنها کمک بسیار زیادی میکند و همچنین نیاسین موجود در انواع گوشت به ترمیم بافتهای عصبی بدن و تقویت سیستم گوارش بدن کمک قابل توجهی میکند.
از جمله ویتامینها و مواد معدنی موجود در انواع گوشت مثل گوشت گوسفند، مرغ، کبک، بوقلمون و . که موجب تقویت حافظه میشوند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ویتامینهای گروه B از جمله ویتامینهایی هستند که بیشترین تاثیر را بر روی هوش و تقویت حافظه فرد اعمال میکنند و افراد میتوانند با مصرف به اندازه انواع گوشت قرمز و سفید در سبد غذایی خود این ویتامین را به اندازه کافی دریافت کنند از جمله ویتامینهای گروه B موجود در انواع گوشت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ویتامین B12 یکی از ویتامینهای مورد نیاز برای سلامت بدن است که با تولید استیل کولین باعث درست کار کردن حافظه و تقویت حافظه میشود. متاسفانه طبق تحقیقات انجام شده بسیاری از افراد با کمبود این ویتامین در بدن خود مواجه هستند که این افراد میتوانند به وسیله مصرف انواع گوشت سفید و قرمز مقدار قابل توجهی از نیاز بدن خود به این ویتامین را رفع کنند. به عنوان مثال افراد میتوانند با مصرف 100 گرم گوشت گوسفند 38% از نیاز بدن خود را به ویتامین B12 رفع کنند.
ویتامین B1 که با نام تیامین شناخته میشود و وظیفهی آن تبدیل کردن کربوهیدراتها یا همان مواد نشاستهای و قندی به غذای مغز است، از جمله ویتامینهای موجود در گوشت میباشد که فرد میتواند با مصرف 100 گرم گوشت مقدار 0.51 میلی گرم از این ویتامین را دریافت کند و 3% از نیاز بدن خود را به این ویتامین رفع کند.
این ویتامین که نام دیگر آن نیاسین میباشد از جمله ویتامینهای موجود در انواع گوشت ماهی به ویژه ماهی قزل آلا میباشد که باعث تقویت حافظه، کاهش کلسترول خون و در نتیجه کاهش سکته میشود.
یکی دیگر از ویتامینهای موجود در انواع گوشت مرغ و گوسفند و به خصوص گوشت ماهی میتوان به سلنیوم اشاره کرد که به خاطر داشتن فعالیت آنتی اکسیدانی علاوه بر تقویت متابولیسم و سیستم ایمنی بدن برای تقویت حافظه نیز بسیار سودمند میباشد و هر فرد میتواند با مصرف 100 گرم گوشت گوسفند 44 درصد نیاز بدن را به سلنیوم رفع کند که به گفته محققان مصرف گوشت ماهی میتواند به میزان بالاتری نیاز بدن را به این ویتامین تامین کند.
عنصر روی که با نام زینک نیز شناخته میشود یکی از مهمترین ویتامینهای موثر در تنظیم ارتباط عصبها با همدیگر، تشکیل حافظه و همچنین قدرت یادگیری در افراد میباشد که هر فرد میتواند با مصرف 100 گرم گوشت به مقدار 51 درصد نیاز بدن خود را به عنصر روی برطرف کند.
تغذیه فود ، با ما بهترین باشید.
درباره این سایت