گوشت مرغ و طیف وسیع استفاده کنندگان از آن موجب شده است تا در این مقاله به باید ها و نباید هایی در خصوص نوع استفاده از آن پرداخته شود. لذا به روش صحیح پخت و نحوه صحیح خرید و طبخ آن پرداخته می شود.
بر خلاف گوشت سایر پرنده و ماکیان، گوشت مرغ بسیار آسیب پذیر است و می تواند محل مناسبی برای رشد باکتری باشد لذا محیط تمیز پرورش، انجام اقدامات واکسیناسیون و دقت به پرورش جوجه مرغ بسیار حائز اهمیت است.
خواص گوشت مرغ
گوشت این پرنده نیز مانند سایر پرندگان و یا گوشت های قرمز دارای بخش هایی می باشد که می تواند برای بدن مضر باشد. بسیاری از خانواده از جگر مرغ به عنوان غذای لذیذ استفاده می نمایند اما باید در نظر داشت که این بخش از آنجا که محل تجمع آنزیم ها و مقابله با سموم است می تواند هورمون های مختلف را در خود جای دهد. به همین دلیل استفاده مکرر و مداوم از آن می تواند اثرات سو داشته باشد.
یکی دیگر از بخش هایی که در مورد آن احتیاط لازم است، پوست مرغ می باشد. انواع آنتی بیوتیک ها و هورمون هایی که جهت محافظت از مرغ به این پرنده تزریق می شوند، در محل های پر چرب همچون جگر و پوست ذخیره می شوند لذا توصیه می شود جهت جلوگیری از برهم خوردن اعتدال هورمونی و یا پرمویی مصرف پوست مرغ به حداقل برسد.
باید در نظر داشت که گوشت مرغ
دانستنی های گوشت مرغ
بعضی از اندام های این پرنده، همچون جگر، پوست، بال دارای چربی بالایی هستند. این چربی می تواند محل تجمع اسیدهای چرب اشباع شده و همچنین هورمون های فراوان باشد که جهت سلامت بدن تاثیر مناسبی نداشته باشند. البته از آنجا که در این بخش ها امگا 3 به مقدار زیاد وجود دارد لذا استفاده 1 الی 2 بار از آنها در ماه موردی ندارد.
امروزه گوشت مرغ به یکی از گوشت های سالم و مقرون به صرفه در خانواده های تبدیل شده است که بخش اعظمی از مصارف خانگی بر پایه آن است. همچنین پرورش آسان و به ثمر رسیدن سریع مرغ موجب شده است که به یکی از فعالیت های اقتصادی پرسود تبدیل گردد ولیکن در خصوص استفاده از آن باید نکات عنوان شده در مقاله بالا را رعایت نمود.
تغذیه فود ، با ما بهترین باشید.
درباره این سایت