آش هالاو یکی از خوشمزه ترین غذاهای کردستان است که برای فصل پاییز و زمستان عالی و هیجان انگیز است. پیشنهاد ما این است که در فصول سرد سال سعی کنید از سوپ و انواع آش به ویژه آش هالاو استفاده کنید تا کمتر درگیر مریضی و آلرژی های فصلی شوید. ما در این دستور پخت قصد داریم این آش را به شما عزیزان ارائه دهیم تا در مهمانی یا دورهمی های خانوادگی خود بپزید و از میل کردن آن لذت ببرید.
در پخت آش هالاو سبزی های معطر و خوش بو نقش مهمی دارند؛ در نتیجه بهتر است آنها را تازه به تازه تهیه کنید. هیچ ایرادی ندارد که این سبزی ها را از قبل در فریزر آماده داشته باشید اما آش زمانی خوشمزه می شود که سبزی های آن تازه تهیه شود و طعم آن را دلنشین تر می کند.
گوشت گوسفندی با استخوان :400 گرم
سیب زمینی: 4 عدد متوسط
لوبیا سفید: 200 گرم
نخود: 250 گرم
سبزی های معطر: شامل (برگ چغندر، پیازچه
پیاز: 1 عدد متوسط
بلغور یا برنج ریز: مقداری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی
آبغوره: به میزان لازم
نعنا: برای تزئین
آش هالاو
1.در مرحله اول پخت آش هالاو باید پیازها را خرد کرده و به همراه گوشت تفت دهید.
2.در مرحله دوم نمک و زردچوبه را به آنها اضافه کنید.
3.حبوباتی که از روز قبل آماده کرده اید و به اندازه کافی خیس خورده اند را به آش اضافه کنید.
4.سبزی های معطر را خرد کرده و به محتویات آش هالاو بریزید.
5.در قدم پنجم مقداری آب به محتویات آش اضافه کنید و اجازه دهید ری حرارت متوسط به حال خود بپزد. با این روش حبوبات کاملا پخته شده و نفخ آنها گرفته می شود.
6.در این مرحله بعد از اینکه مواد پخته شد، سیم زمینی ها را پوست کنده به مواد آش هالاو اضافه کنید.
7.بعد از اینکه آش کاملا جا افتاد، چاشنی آبغوره را بنا بر ذائقه و سلیقه خودتان داخل آش بریزید.
8.یک ظرف زیبا بردارید و آش را درون آن بریزید و با موادی که دوست دارید تزیین کنید. غوره یکی از خوشمزه و ترش ترین چاشنی هایی است که می توانید روی آش بچینید و آش را با آن سرو کنید.
9.در کنار آش می توانید انواع نان های محلی را سرو کنید تا لوکس و خوشمزه تر به نظر برسد.
آش سنندجی
- زمان آماده سازی این آش حدود 20 دقیقه بوده و زمان
درباره این سایت