اشپل لقمه یکی از خوشمزه ترین غذای گیلانی است که مورد توجه مردم شهرهای مختلف ایران است. این غذا را می توانید در اکثر مراسم های خود سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید. برای آشنایی شما با این غذا طرز تهیه آن را ارائه دادیم تا به وسیله آن یک اشپل خوشمزه و جانانه بپزید. در ادامه مقاله با ما همراه باشید.
بهتر است برای تهیه این غذا حتما از مواد اولیه تازه استفاده کنید. زیرا مواد اولیه تازه در مزه و عطر غذا تاثیر زیادی داشته و خوش طعم تر خواهد شد. لازم به نگرانی نیست مواد اولیه این غذا در هر سوپر مارکت یا هایپری قابل تهیه است و به راحتی می توانید مواد آن را بخرید.
اشپل (متعلق به ماهی سفید):یک دست
برنج (پخته شده به صورت کته):5 قاشق غذاخوری
پیاز:1عدد
گردو:7عدد
سیر:6حبه
رب انار (ترش):1قاشق غذاخوری
سبزی (شامل گشنیز،نعنا،پونه و تره ساطوری شده):10 قاشق غذاخوری
تخم مرغ:3عدد
نمک:به میزان لازم
فلفل:به میزان لازم
گلپر:به میزان لازم
روغن:به میزان لازم
نان (نان لواش یا خمیر پیراشکی):به اندازه کافی
غذای گیلانی
گام به گام طرز تهیه اشپل لقمه
1.اشپل ماهی را بشویید و در کاسه ای بریزید. حتما پوست نازک و رگه های آن را بگیرید و بافت های آن را با چنگال جدا کنید.
2.برنج را بپزید و بعد به همراه پیاز، سیر و گردو مخلوط کنید و درون چرخ گوشت ریخته و از درون آن مواد را رد کنید.
3.بعد مخلوط برنج را با اشپل ماهی مخلوط کنید و کاملا بهم بزنید. در مرحله بعد باید تخم مرغ ، رب انار ، سبزی ساطوری شده ، نمک ، فلفل و گلپر به آنها اضافه کنید.
4.در مرحله چهارم تمام مواد را با دست ورز دهید تا یکدست با یکدیگر مخلوط شوند و مزه یکدیگر را بگیرند.
5.در مرحله پنجم مواد را داخل تابه بریزید و به همراه مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از نیم ساعت که مواد را تفت دادید، مواد مخلوط شده اشپل را لای نان هایی که تهیه کرده اید یا خمیر پیراشکی قرار دهید.
6.روغن را درون ماهیتابه داغ کنید و اشپل لقمه را درون روغن بریزید.
7.ناگفته نماند که نان باگت نیز گزینه مناسبی برای قرار دادن مواد اشپل لقمه درون آن است. اما به یاد داشته باشید نان های باگت را به اندازه 2 سانتی متر ببرید و مواد را درون آن قرار دهید.
8.ساندویچ های آماده را درون روغن بریزید و اجازه مشخصات
درباره این سایت