عدس پلو یکی از مرسوم ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در وعده غذایی تمام ایرانی ها وجود دارد. اما تا به حال عدس پلو با میگو میل کرده اید؟ جا دادن میگو و ماهی در وعده های شام و ناهار هم بدن را تقویت می کند هم تنوعی به وعده ها خواهد داد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه میگوپلو
اگر قصد پختن عدس پلو با میگو را دارید لازم است بدانید این غذا نسبتا از کالری بالایی برخوردار است و برای 4 نفر مناسب است. بنابراین پیشنهاد ما این است که این غذا را در وعده ناهار یا ساعت 8 شب به عنوان شام میل کنید تا زودتر هضم شود. اگر قصد دارید همراه غذا چاشنی سرو کنید پیشنهاد ما انواع ترشی های تند و سالاد است.
عدس پلو
عدس پلو با میگو
مواد لازم میگوپلو
میگو 300 گرم
برنج 4 لیوان
سیب زمینی 2 عدد
کشمش 9 قاشق غذاخوری
عدس پخته 250 گرم
گرد لیمو به مقدار لازم
روغن کانولا 4 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 لیوان
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار دلخواه
1.در قدم اول اگر میگو تازه و پاک نشده تهیه کرده اید، باید آنها را کامل تمیز کنید و بشویید. اگر پاک شده خریدید مجدد بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب میگوها برود.
2.ماهیتابه ای جدا و بزرگ بردارید و روی شعله ملایم قرار دهید تا روغن آن داغ شود. بعد پیازها را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا رنگی طلایی به خود بگیرد.
3.بعد از پخته شدن پیازها، میگوها را اضافه کنید و نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را نیز بیفزایید.
4.پس از گذشت 2 تا 3 دقیقه و مخلوط کردن مواد، کشمشها و عدس را اضافه کنید و با میگوها تفت دهید.
میگوپلو
5.بعد از این مراحل سراغ سیب زمینی بروید و آنها را به صورت نگینی خرد کنید. سیب زمینی ها را در همان روغن باقیمانده سرخ کنید و سپس مقداری گرد لیمو به آن اضافه کنید.
6.در مرحله ششم باید برنج را درست کنید. در قابلمه ای جداگانه و متوسط، برنج را بجوشانید و بعد آبکش کنید. مواد
درباره این سایت