رشته پلو زعفرانی یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در اکثر موقع ها در شب های عید نوروز سرو می شود. این غذا نماد ریشه و رشته های زندگی است که اعتقاد داشتند ابتدای هر سال با خوردن آن به موفقیت های عظیمی دست می یابند. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه رشته پلو آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
رشته پلو زعفرانی
مواد لازم برای پخت غذا یکی از ضروری ترین آیتم های آن است. لازم است این مواد را تازه به تازه تهیه کنید تا غذایی خوشمزه و لذیذ بپزید.
برنج دو و نیم پیمانه
رشته پلویی خرد شده 28 گرم
کره یا روغن گیاهی به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار کافی یا نصف قاشق چایخوری
نمک به اندازه دلخواه
رشته پلو
1.در مرحله اول لازم است برنج را بشویید و بعد در 4 پیمانه آن را خیس کنید. بعد از خیس کردن برنج 2 یا 3 قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه کنید. اجازه دهید چند ساعت برنج و نمک مزه یکدیگر را بگیرند و برنج خیس بخورد.
2.یکقابلمهبزرگبرداریدوپنجپیمانهآببریزیدورویحرارتقراردهیدتاکاملاجوشآید.
3.درمرحلهسومآببرنجراخالیکنیدوبهآرامیبرنجهاراداخلقابلمهایکهآبشبهجوشآمدهبریزید. شعلهگازرازیادکنیدتاآببرنججوشآیدودرحینجوشآمدن،رشتهپلوییهارابهآباضافهکنید. اجازهدهیدحدود 7 تا 10 دقیقهرشتهوبرنجباهمبجوشد.
4.برنج را مزه کنید و برای آبکش کردن آماده کنید. وسط برنج باید مقداری سفت و اطراف آن نرم باشد. رشته ها هم باید متعادل، کمی نرم و کمی سفت باشند. سپس برنج را آبکشی کنید و با آب خنک شستشو دهید.
5.قابلمهایکهبرنجرادرونآنآمادهکردیدرابشوییدو 2 تا 3 قاشقروغنیاکرهاضافهکنید. بعدزعفرانهایدمکردهراداخلقابلمهبریزید. بااستفادهازیککفگیربزرگ،برنجهاراداخلقابلمهبریزیدوفرممثلثیاهرمماننددرآورید. بعدچندسوراخرویبرنجهاایجادکنید.
6.درادامهپخترشتهپلوبازعفران،بدوناینکهدربقابلمهرابگذاریدزیرشعلهرازیادکردهواجازهدهیدتا 7 دقیقهبخارشروعبهخارجشدنکند،سپسیکفنجانآبدوربرنجبریزید. دربقابلمهراگذاشتهوزیرشعلهراکمکنیدواجازهدهیدتا 45 دقیقهدمبکشد.
7.یکتابهجدابرداریدوپیازهایخردشدهرادرونآنسرخکنیدتاطلاییشوندمشخصات
درباره این سایت